Aanbod

Het beproefde project* 'Blijf bij jezelf' richt zich op jongeren met allerlei uitdagingen voortkomend uit (al dan niet beginnende) multiproblematiek. Het project biedt intensieve begeleiding aan jongeren (van 5 tot 27 jaar) naar school, werk en/of een anderszins zinvolle dagbesteding. Wij werken vanuit PGB, deze is aan te vragen via de desbetreffende hulpverlener / CJG.

Lees meer...

I.s.m. CaleidoZorg bieden wij psychosociale hulpverlening: hulp bij alle mogelijke problemen en spanningen die ontstaan in het dagelijkse leven. Je kunt daarbij denken aan problemen thuis, op het werk, of in relaties met anderen, zoals de partner, familie, vrienden, etc.

Lees meer...

Binnen een weerbaarheidtraining is het belangrijk dat kinderen de gelegenheid krijgen om zich te uiten en om de juiste woorden te vinden om hun gevoel tot uitdrukking te brengen.

Lees meer...

Is uw kind: Te boos? Te bang? Te blij? Te bedroefd? Voor deze kinderen is onze sociale vaardigheidstraining een oplossing. Sommige kinderen hebben moeite met de sociale omgang met andere kinderen en/of met volwassenen.

Lees meer...

Ieder kind is wel eens zenuwachtig, verdrietig of bang. Het wordt een ander verhaal als het kind overweldigd wordt door deze gevoelens en zich ervan weerhoudt om zo goed mogelijk te presteren.

Lees meer...

Met de training 'Alleen opvoeden' geven we je belangrijke handvatten mee op het gebied van dagindeling, tijdsbesteding, budgettering, omgangsregelingen, etc. en we leren je hoe je dat behalve nuttig ook leuk kunt maken. Met deze training sta je er eventjes nìet alleen voor!

Bel me terug

Bel me terug

  • Gebruik een ECHT emailadres zodat we contact op kunnen nemen.